11/30/2012

white weather

Lunta! Ulkona näyttää paljon nätimmältä, kun on valkoista ja huomenna alkaa joulukuukin, että oli jo aikakin.
Lumisateen lisäksi toinen kiva juttu on viikonloppu, mikä tulee tarpeeseen, sillä mulla on tässä jaksossa kemiaa, fysiikkaa ja matikkaa eli just niitä kolmea ainetta joita vihaan kaikkein eniten. Vielä ei oo ehtinyt olla kuin pari tuntia noita, mutta alan jo saada ihan tarpeekseni:D No, enää kolme viikkoa joululomaan....
Tänä viikonloppuna aion vaan olla kotona, koska kaikki kavereilla on jotain menoja. Mutta ainakin on aikaa tehdä juttuja! Yksi kirja odottaa lukemista ja pari elokuvaa voisi katsoa. Lisäksi mun on varmaan kaksi kuukautta pitänyt muokata kuvat, jotka aion tilata. Mutta jos joskus haluan saada ne muokattua, täytyy lopettaa tää höpinä ja laittaa tämänpäiväiset asukuvat tähän:

skirt + blouse / H&M    shoes / Zara   necklace / gift

11/29/2012

hairspiration

Uups, onpa ollut hiljainen marraskuu tällä blogin puolella!:o Jotenkaan ei vaan ole ollut kauheasti aiheita, joista olisin voinut tulla kirjoittelemaan ja kuvienkin ottaminen on aika hankalaa kun koko ajan on pimeää.... Lisäksi viime viikolla oli koeviikko, joten ei tässä oo kummempia tapahtunutkaan. Nyt ajattelin kyllä petrata ja koska joulukin kohta tulee niin enköhän innostu tästä taas. :)

photos: weheartit

Ja sitten ihan muuta; hiuksia! Varasin ensi viikolle parturin ja haluisin pitkästä aikaa jotain vähän näkyvämpää muutosta tähän mun tukkaan. Oon nyt kasvatellut näitä kärsivällisesti muutaman vuoden ja näistä pitkistä hiuksista tykkään kyllä paljon. Niitä on vaan ihan perhanan ärsyttävää hoitaa ja varsinkin näin talvella ne meinaa koko ajan takkuuntua ja siksi haluaisin nyt jotain lyhyempää. Kuten kollaasin tukkajumalattarien kuvista voi huomata, tollanen keskipitkä malli olis jees. Luultavasti kuitenkin alan jänistämään ja hiukset pysyy entisellään. En tiiä. Onneksi vielä aikaa miettiä!

11/04/2012

crazy great week

Ihan huippu viikko takana! Koulussa oli rentoa, torstaina pidettiin tyttöjen kanssa vohvelikestit, ehdin käydä joka päivä lenkillä ja voitin yhdestä kirjoituskilpailusta 100 euroa! Viikon kruunasi vielä eiliset meidän lukion ykkösten halloweenpippalot. :) Kameraa ei kuitenkaan tullut kauheasti mukana kuljetettua, joten kännykkäkuvilla mennään!

11/03/2012

nighties

photos: Gina Tricot

Kattelin eilen Gina Tricotin uutuuksia netistä ja sinne oli ilmestynyt kasapäin kaikkia söpöjä yö- ja alusasuja. Koska rakastan kivoja yöpukuja, päätin tehdä mun lemppareista pienen kollaasin. Toi mintunvihreä mekko ja paita+shortsit -combo on pakko saada!